חום השחר ומעקב אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/02/2016 | 08:51 | מאת: jas

אני בת 34 ותמיד המחזור החודשי שלי היה תקין אחרי הלידה של בתי השנייה המחזור נחלש ונמשך רק 4 ימים החודש התחלתי למדוד חום השחר כל בוקר במיטה באותה השעה מהיום הראשון של המחזור (12/2) הטמפרטורה יוצאת במד חום 35.8 קבוע היום (16/2) סיימתי המחזור וממשיכה למדוד השאלה שלי היא האם הטמפרטורה (35.8 במהלך ימיי המחזור) היא תקינה ולא נמוכה מדיי ומאחר והמחזור שלי יותר קצר מתי אמור להופיע הביוץ עדיין ביום ה14 למחזור או לפני כן

שלום לך ביוץ תקין תמיד אמור להופיע 14 ימים לפני הווסת הבאה. האם החום שחר שלך נמוך מידי? בד"כ חום שחר נמוך יכול להיות קשור לאנמיה, בלוטת תריס שנוטה לחולשה, תזונה מקררת ועוד. מצרפת לכאן קישורים למאמרים שלי שיוכלו לסייע לך : http://www.healthyu.co.il/ovulation-menstrual-cycle-and-the-period http://www.healthyu.co.il/monitoring-basal-body-tempreture לגבי החלשות המחזור - 4 ימים יכול להיות תקין לגמרי. ישנם פרמטרים רבים נוספים להערכת המצב. כככל המחזור כולו אמור להמשך בין 25 ל - 34 ימים והשלב עד הביוץ בין 10 - 20 יום. השלב הלוטאלי - מיום הביוץ - תמיד תמיד 14 יום ! אני מסייעת לנשים לחזק את הגוף ולאזן את הנדרש וכך לשפר את פוטנציאל הפוריות. משלבת דיקור, תזונה, טיפולי גופנפש וכל זאת כמובן מותאם אישית לכל אחת ואחת על פי אבחנה מדויקת. אשמח לסייע לך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית