דיכאון ומתח לאחר לידה - טיפול טבעי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/01/2016 | 18:58 | מאת: דנית

שלום אני בת 32. ילדתי לפני חודשיים וחצי. זו לידה ראשונה אחרי 4 הפלות חוזרות. כל כך חיכיתי ללידה, לחוות את האמהות. הייתי בטוחה שאהיה ממש על גג העולם. אני רק רוצה לבכות ולהיות עם עצמי. מרגישה שאף אחד לא ממש מבין אותי. אני חסרת סבלנות כלפי בתי - בת החודשיים וחצי, כלפי בעלי, אימי וחמותי - בעצם רבתי עם כולם. בתי בוכה וממש לא בא לי לגשת ולטפל בה. אני מקבלת גם תרופה פסיכיאטרית אבל אני בטוחה שזה משהו עמוק יותר. חברה שלי טופלה אצלך בזמנו ומאוד המליצה עליך. כיצד את יכולה לעזור? מאוד מקווה שאפשר לעשות משהו טבעי. טופלתי בעבר בדיקור וזה עזר לכאב שהיה לי בברך אבל עכשיו אני יודעת שצריך משהו יותר עמוק. אשמח לעזרה תודה דנית

שלום דנית מזל טוב ! צר לי על הקשיים שאת חווה ומרגישה. בהחלט ניתן לסייע באופן טבעי וכפי שציינת חשוב מאוד לטפל באופן שורשי ועמוק בסיבות לתחושות הדכדוך שאת חשה. כמובן שחשוב לבחון האם יש חסרים כלשהם בבדיקות הדם שלך, בתזונה. האם את מצליחה גם לישון / לנוח / לאכול היטב? במקביל חשוב להתייחס לסיבות רגשיות - נפשיות לתחושות הקשות שלך. אני בהחלט משלבת עבודה רגשית לצד דיקור, תזונה, צמחים ועוד. אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור עמי קשר בהקדם מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית