ציסטת ברטולין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/01/2016 | 10:46 | מאת: אור

היי ,אני בהריון שבוע 33...לפני ההריון הופיעה לי ציסטת ברטולין והרופאת נשים אמרה שאם אין כאבים ניתן לחיות עם זה (לפני 4 שנים היה לי עם כאבים קיבלתי אוגמנטין והיא התפוצצה)לפני יומיים החלו כאבים והיא אפילו גדלה יותר (גודל של כדור פינג פונג)קשה לי ללכת ולשבת,התחלתי לקחת אוגמנטין לפני יומייםצואין עדיין שינוי...אני פוחדת שהפעם זה לא יעזור ולא יתפוצץ...מה האלטרנטיביות האחרות במידה והאוגמנטין לא יפוצץ את זה...מה גם שפוחדת שזה יפריע בלידה... אשח לשמוע עצות תודה

שלום לך אור ציסטת ברטולין היא בהחלט "לא נוחה" ובוודאי בגודל שאת מתארת. כמובן שיש אפשרות כירורגית ואני מניחה שהרופאה תפנה אותך לטיפול שכזה אם לא תהיה ברירה. מנסיוני כאשר מדובר בבעיה חוזרת שכזו כדאי מאוד לשלב טיפול גופנפש. כך אני מטפלת בכך מכיוון שישנה סיבה להופעה החוזרת של הציסטה וחשוב לטפל בסיבה זו. אשמח לסייע לך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית