ביוץ מאוחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

01/01/2016 | 18:03 | מאת: קרין

במקרה ואני מבייצת ביום ה 19 המחזור בן 28 יום השגת הריון אפשרית? הרי צריך מינימום 12 יום מהביוץ לווסת לא? האם צריך תמיכת פרוגסטרון? אציין כי אין בעיה עם רירית הר חם בתודה מראש.

שלום לך קרין באופן תיאורטי את צודקת לגמרי - השלב הלוטאלי (זה שאחרי הביוץ אמור להמשך תמיד 14 ימים) על מנת לאפשר השתרשות והחזקה ראשונית של הריון. אפשר לקבל תמיכה של פרוגסטרון ואפשר גם באמצעות צמחים סיניים. אני מתאימה טיפול משולב למטופלות שלי - תזונה, דיקור וצמחים מכיוון שברפואה הסינית וברפואה משלימה בכלל אנו מתייחסים לכל סימפטום באופן הוליסטי. התייחסות נקודתית הרבה פעמים מחמיצה את בעיות השורש ולכן אינה מצליחה לפתור את הבעיה האמיתית. טיפול הוליסטי וטבעי יתרונו בכך שאין לו תופעות לוואי אלא רק יתרונות, סיכוי גבוה שהבעיה תפתר מהשורש ולכן סיכוי גבוה הרבה יותר להצלחה - הריון תקין !. כאשר מגיעה אלי אישה שסובלת משלב לוטאלי קצר חשוב להתייחס לבריאותה בהסתכלות רחבה ולבחון מה יש לאזן ולטפל - כמובן בהיבט הסיני מתיחסים למונחים של צ'י, דם וכו'... ממליצה לפנות לטיפול אצל מטפל שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות שיוכל להתאים לך טיפול מדויק ומתאים שיעלה את הסיכויים להרות באופן טבעי ובריא. בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית