נוזל ברחם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/11/2015 | 07:39 | מאת: מאיה

שלום אמא שלי בת 58 כבר 5 שנים ללא ווסת, הלכה לגניקולוג שבדק אותה ואמר לה שיש נוזל ברח ולכן לא יול לראות את השחלה. בגלל זה שלח אותה דחוף למיון. 1- מה זה הנוזל הזה ברחם? 2- האם זה מסוכן? למה שלח למיון? מה הבהילות? תודה רבה לך.

שלום לך מאיה יתכן שהרופא חשד בפתולוגיה כלשהי ברירית הרחם של אמך. אין לי מידע נוסף כיון שאין לי תמונה מלאה של הבדיקה והמצב הרפואי של אמך. ואני מבינה שהרופא מעוניין בהמשך ברור. בשורות טובות הרבה בריאות לך ולאמך. M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית