הפרשה חומה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

31/10/2015 | 07:38 | מאת: שני

שלום אני בת 32 בריאה והכל בסדר, מאז ומתמיד אין לי ווסת סדירה תמיד סביב ירידה במשקל לתת משקל. לאחרונה עליתי במשקל למשקל תקין ואכן לפני 3 חודשים הווסת חזרה לאחר שלא היתה שנה וחצי. מאז לפני 3 חודשים שחזרה הווסת, לא היו עוד דימומים. הוסת שוב מאחרת. אלא שלפני שבוע במקום דם ירד לי למשך כשבוע הפרשה חומה. כשהכנסתי טמפון הוא היה רק מתלכלך ולא נספג לגמרי ובקושי הייתי צריכה אותו אבל עדיין ירדה לי הפרשה חומה וקלה במקום הרבה דם של ווסת. יש לציין שזה לא לובה בצריבה, כאב ריח. היה נדמה שבמקום דם יורד נוזל חום. מה זה? האם זה מחזור? ולמה זה נראה ככה ולא היה לי דימום רגיל? האם זה מסוכן? תודה

שלום לך שני האם עשית בדיקות הורמונליות? בדיקות דם? ספירת דם? א. יתכן שאת אנמית ב. בגישה של הרפואה הסינית נשמע כמו הגדרה של סינדרום "לחות". קשור לתזונה בעייתית וחוסר יכולת של הגוף לייצר אנרגיה ודם... אשמח לסייע לך להשיב את המחזור לקדמותו אני עושה זאת באמצעות שילוב של צמחים + דיקור + תזונה מותאמת אישית ושילוב של שיטות גופנפש. מוזמנת ליצור קשר M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

02/11/2015 | 07:16 | מאת: שני

שלום מיכל, אכן ביצעתי ספירת דם ואני לא אנמית. לא חסר לי ברזל ולא B12. גם בדיקות הורמונליות ביצעתי והרופא אמר שהכל טוב. יש לצין שאני צמחונית, לא אוכלת בשר ולא גבינות. ביצים כן אוכלת. אני לא נוטלת גלולות ומעולם לא נטלתי. כיום אני 168 על משקל 48-49 מה הסיבה שיצאה הפרשה חומה במקום דם אמיתי? האם זה מסוכן? או שזה אולי חד פעמי? מה דעךת?

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית