חום השחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/10/2015 | 09:29 | מאת: לנוש

שלום לך ותודה על מענה. רציתי לשאול חודש קודם שהייתי מודדת חום השחר לא היה עולה מעבר ל 36.7 החודש חום השחר שלי עומד על 36.9 זה יכול לרמוז לסימן טוב? יום 10 אחרי ביוץ

שלום לנוש מאוד תלוי מהו אורכו הכולל של המחזור שלך. אם חום השחר עלה ביום 10 והמחזור שלך הוא בן 30 יום אז מדובר בעליה מוקדמת מידי. מחזור תקין אמור להמשך בין 34- 25 ימים כמובן טווח קבוע יחסית (בשינוי של יום - יומיים מקסימום). עליית החום אמורה להתרחש 14 יום לפני הווסת הבאה. אם זה המצב אז מצוין בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית