שיטה טבעית לזירוז מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/10/2015 | 10:21 | מאת: הילה

היי..אני לא משתמשת בגלולות וביום שני אני נוסעת לחופשה..רציתי לדעת אם ידוע לך על שיטה טבעית לזירוז המחזור שאקבל היום או מחר ? כל הסימפטומים מראים שהוא ממש "כאן" (נפיחות , כאבי בטן, פצעונים) מה אפשר לעשות? ושאלה שנייה ביום ראשון יש לי דיקור על מנת לטפל בהסדרת המחזור ואיזון ההורמונים כדאי לבטל את התור אם לא ארצה לקבל ביום שני? המון תודה

שלום הילה הדיקור הוא טיפול נפלא וטבעי שמטרתו לרפא ולאזן את הגוף. ניתן באמצעות דיקור להקדים את הדימום במקרה שהדימום מתעכב עקב סטגנציה (תקיעות וזרימה לא תקינה אל אנרגית הכבד, בד"כ). אבל... אם הדיקור אינו מתעכב מסיבה זו, אלא פשוט אמור להגיע בתאריך מסוים וזה המצב הכי נכון לגוף שלך - אז כלל לא נכון לעשות דיקור. זה שאת מרגישה ש"המחזור כבר ממש כאן" על פי תופעות - אינו מעיד שהוא אמור כבר להגיע, נשים רבות לצערי סובלות מחוסר איזון ולכן הן חוות את הימים שלפני הווסת וגם הימים הראשונים יחד עם תופעות שונות שנקראות בשם PMS (PRE MENSTRUAL SYNDROME) זהו כמובן אינו מצב תקין. גם הימים שלפני הדימום הווסתי וגם ימי הווסת עצמם אמורים להיות ללא שום תופעות אי נוחות / כאב וכו'. בכל אופן - רק אם המחזור מתעכב בגלל סטגנציה דיקור הוא כלי נכון. לגבי ביטול התור - אם מחליטים להתחיל סדרת טיפולים אין טעם להזיז ולשנות בכל פעם... המטפל מתאים את הטיפול המתאים לכל שלב בחודש. הווסת והמחזור בכללותו הינם תהליכים בריאים וטבעיים והמטרה הטיפולית היא לאזן ולהביא את מערכות הגוף לתפקוד הבריא והאופטימלי ביותר. הרבה בריאות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית