חום השחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

02/09/2015 | 08:43 | מאת: לנוש

שלום מחזור שלי לא סדיר ואני מודדדת חום השחר. אני התחלתי למדוד מהיום הראשון של מחזור ( 14.8) היום אני יום 19 למחזור חום הגוף שלי תמיד אומד על 36.1 אני מבינה שאני ליפני ביוץ האם זה תקין שעדין לא היה לי ביוץ?

שלום לך לנוש בעקרון מחזור הווסת אמור להיות בין 25- 34 ימים. השלב שעד הביוץ אמור להמשך בין 10 - 20 יום ומהביוץ- במצב תקין - תמיד 14 יום. אם עדיין לא היתה עליה בחום השחר - אזי עדיין לא התקיים ביוץ מאוד ממליצה לשלב טיפול להסדרת מחזור וביוץ - צמחים + דיקור + תזונה מותאמת - ומומלץ תמיד לשלב גם עבודה רגשית... אשמח לסייע לך בשורות טובות שבת שלום M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 052-8728526 רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית