שחלות פולציסטיות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/08/2015 | 11:25 | מאת: ענבל

מיכל שלום רב. צריכה המלצה למדקר/ת סינית עם התמחות בפריון וגניקולוגיה באיזור הצפון (חיפה והקריות). אני סובלת משחלות פולציסטיות, ומנסה להרות. נכנסתי להריון שהסתיים בהפלה, ועכשיו רוצה להכין את הגוף (גם את הנפש), להריון נוסף חדש וחזק. תודה רבה ענבל

שלום ענבל יקרה צר לי על אובדנך... מאחלת לך בשורות טובות ומשמחות כבר בקרוב. את צודקת לגמרי . כדאי להכין את הגוף והנפש להריון. לגבי מטפל באיזור הצפון חפשי ברשת / או בקשי המלצות מחברות לצערי זה אינו פורום פרסומי ולכן איני יכולה לתת כאן המלצות כאלו או אחרות. בהצלחה בשורות נפלאות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526 התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית