שאלה!!!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

12/07/2015 | 15:30 | מאת: נטלי

שלום, בת 26, סובלת מזה כשנה וחצי מתחושת לחץ חזקה מאוד בשלפוחית השתן לאורך כל שעות היום אשר כמעט ולא נותנת לי לתפקד (תחושה זו הופיעה לפתע ביום אחד). בדיקות הדמיה (CT וMRI ציסטוסקופיה ועוד )ובדיקות מעבדה רבות תקינות. בדיקות שאריות שתן לעיתים גבוהות מהנורמה. בנוסף יש לי כאבים ורגישות בכל מגע קל באיבר המין.בבדיקה גיניקולוגית הרופאה אבחנה טונוס מוגבר על רצפת האגן. סובלת מגיל קטן מעצירות. טופלתי מספר טיפולים בפיזיותרפיה ידנית לרצפת האגן ואין שיפור. עשיתי גם כמה פעמים דיקור סיני שלא עזר. אני כבר לא יודעת מה לעשות עם תחושת הלחץ החזקה הזו בשלפוחית השתן כל שעות היום!! האם לדעתך יש לרפואה הסינית פתרון לבעיה שלי? האם ניתן להרפות לחלוטין את שרירי האגן?במידה ויש גירוי יתר מעצב מסוים באגן שגורם לי לתחושה זו ,ניתן לאבחן באופן מוחלט ולטפל בעזרת הרפואה הסינית??תודה מראש

שלום לך נטלי את מתארת תופעה שהחלה באורח פתאומי. ניסית כבר מספר סוגי טיפולים ודבר לא עזר. מנסיוני, אני מצליחה לסייע בתופעות מסוג זה בטיפול משולב של גופנפש. הכוונה היא לטיפול בדיקור לצד שיטות טיפול נוספות לצורך אבחון וטיפול שאותן אני משלבת בו זמנית בטיפול. בחלק גדול מן המקרים (ואולי אף בכולם...) ישנה סיבה רגשית שאיננו מודעים אליה. באמצעות איתור סיבת השורש וטיפול בקונפליקט לא פתור ניתן לטפל באופן טבעי ויעיל ולהגיע לתוצאות טובות. אשמח לסייע לך http://www.healthyu.co.il/gynecology-fertility-pregnancy-testimonials את יכולה גם לקרוא מה שמטופלות מספרות על הטיפולים שימי לב שכמעט כולן מתייחסות לשילוב הפיזי והרגשי (זה מה שנותן את התוצאות המיטביות). רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית