לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/07/2015 | 17:10 | מאת: אני

שלום שלושה ימים לפני מחזור יש לי תופעות של דופק מהיר, עצירות מול יציאות מוגברות ואלרגיה למזון. אלה עוברים מיד יום לפני קבלת המחזור. האם זה נורמלי ומה יכולות להיות הסיבות לכך?

שלום הסיבות לתופעות שאת סובלת מהן לפני המחזור נובעות משינויים הורמונליים. הסינים מתייחסים לתופעת הספציפיות שאת מתארת כ- סטגנציה של הכבד , חוסר איזון בין טחול לכבד, ויין - יאנג לא מאוזנים. בד"כ מצבים של חוסר איזון נמצאים לאורך החודש כולו אבל מוקצנים סביב המחזור. אני מניחה שישנן תופעות נוספות שקיימות גם במהלך החודש, שפשוט פחות בולטות ו/או פחות מטרידות אותך. רצוי וניתן לטפל בכך באמצעות שילוב של תזונה +דיקור + צמחים. אשמח לסייע לך מוזמנת לפנות אלי M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית