חום השחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

28/06/2015 | 08:02 | מאת: מחכה ומצפה

שלום, אני מודדת כבר פעם שניה חום השר בין השעות 5:30-6:00. כבר 8 ימים חום השחר לא זז מ 36.6 וזאת לאחר שעברתי הזרעה. הלילה התעוררתי בשעה 3:00 מדדתי מיד והיה 36.6. לאחר מכן לא ישנתי טוב התעוררתי ב 4 וב 5. לאחרת שהתעוררתי ב 5 והלכתי לשירותים מדדתי שוב והיה 36.4. לאיזה חום עלי להתייחס? או לא להתייחס כלל ליום זה ולראות מה יהיה מחר? יש לי עוד 4 ימים עד לבדיקת הדם.

שלום אני מבינה את הסקרנות וחוסר הסבלנות שלך לדעת האם את בהריון... אבל ניתן להתייחס לחום שחר באופן השוואתי רק לכזה שנמדד באותה שעה. כמו כן קימה מן המיטה והתעוררויות משפיעות על חום השחר ולכן לא ניתן לדעת דבר. בכל מקרה גם אם עשית / או לא עשית הזרעה - חום השחר בתקופה של אחרי ביוץ (במצב של בריאות תקינה ותפקוד הורמונלי תקין) אמור להשאר גבוה עד הווסת הבאה / או להשאר גבוה אם יש הריון. אם הכל תקין מבחינה הורמונלית חום השחר לא אמור לרדת. במקרה שנטלת הורמונים לצד ההזרעות - אין כלל משמעות לבדיקת חום שחר. בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית