שמן אורגנו ודיאנטוס

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/06/2015 | 21:39 | מאת: טליה

שלום רב, לצורך טיפול בדלקת בשתן השתמשתי בשמן אורגנו (10 טיפות 3 פעמים ביום) ודיאנטוס למשך שבוע. בדיעבד אני מבינה שהתחלתי את הטיפול בשבוע של הביוץ. אני בהיריון כעת. אני יודעת שחל איסור על שימוש בשמן אורגנו במהלך היריון ( בנוגע לדיאנטוס פחות יודעת). אם כן מהי המשמעות מבחינת העובר? תודה!

שלום נכון ההתויה היא לא לשימוש בזמן הריון - גם אורגנו וגם דיאנטוס (לטיפול בדרכי שתן), אבל נשים רבות צורכות תרופות בתחילת הריון כאשר אינן יודעות שהן בהריון. את יכולה ליצור קשר עם המרכז הטרטולוגי באסף הרופא (חפשי את מספר הטלפון ברשת). וכן להיוועץ ברופא שלך. בשורות טובות המשך הריון בריא וקל .A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית