עייפות בלתי מוסברת וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/06/2015 | 00:28 | מאת: ורד

שלום מיכל אני בת 27. מאז שאני זוכרת את עצמי . אני יחסית "חלשה ועייפה". בתקופה האחרונה אני עייפה אפילו יותר מהרגיל ונוספו גם כאבי בטן סובלת גם מקור. בבדיקות דם - ברזל גבולי. וגם B12 סביב 200. בגלל העייפות אני מרבה לישון ונמנמעת מפעילות פנאי גם בעבודה קשה לי מאוד לא בטוחה שאוכלת נכון. אמנם קוראת מה יש בכל מוצר שאני קונה אבל לא בטוחה שעושה בחירות נכונות. מאוד אוהבת לאכול לחם. ועכשיו בקיץ המון גלידה אני מניחה שזו בעייה...? מה ניתן לעשות כדי שאהיה אנרגטית יותר.? נמאס לי להיות "החלשה". אשמח לעזרתך

שלום לך ורד יקרה נתקלתי לא מעט בעבודתי הקלינית במטופלים שאוכלים "הכל נכון" ובכל זאת לא מרגישים טוב. חשוב להבין שכל אדם הוא שונה ויש לו צרכים שונים. כך גם לגבי מזונות. במרפאה שלי אני ממליצה ומדריכה לתזונה על פי סוג דם. זאת מכיוון שלכל סוג דם ישנם אפיונים שונים. למשל אנשים שיש להם סוג דם O צריכים להמנע מחיטה, תירס ותפוחי אדמה- אכילת מזונות אלו (גם אם באותה ארוחה שולבו מזונות מתאימים) פוגעת בספיגה של הנוטריינטים משאר המזונות. בתזונה שם המשחק הוא ספיגה. אכילה נכונה ומותאמת אישית משפרת את הספיגה ובהתאמה לכך את איכות החיים והבריאות. את גם סובלת מקור - תזונה מקררת (למשל סלטים רבים, אוכל לא מבושל) מאוד מקררת ופוגעת גם היא בספיגה. ממליצה לפנות למטפל שיוכל להנחות אותך בתזונה מתאימה ואם יש צורך להתאים גם תוספים מתאימים כך שתוכלי להתחזק ולהרגיש טוב יותר. כפי שציינתי אני משלבת תזונה לפי סוג דם + ידע בתזונה סינית ואם צריך אז גם תוספים מתאימים. אשמח לסייע לך הרבה בריאות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית