הפסקת גלולות ומחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/05/2015 | 15:47 | מאת: מרינה

הפסקתי גלולת בינואר אחרי 7 שנים בערך שלקחתי. מאז כבר 4 חודשים יש לי כאבים חזקים בבטן תחתונה במשך שבועיים כמעט שזה אומר קצת לפני הביוץ ועד המחזור עצמו. עוד מישהי נתקלה בזה? לפני זה הכאבים היום יום יומיים לפני המחזור ובזמן המחזור עצמו.

שלום לך מרינה גלולות משבשות לגמרי את המחזור ובעצם לא היה לך כלל ביוץ בכל התקופה שנטלת את הגלולות. בעת שמפסיקים את הגלולות חווים את המצב האמיתי של הגוף. זאת אומרת כל מצב של חוסר איזון יתבטא. אין הכוונה שהגלולות טיפלו / או איזנו וכיו"ב אלא רק שהן כיסו על סימפטומים אמיתיים. כמו לשים מייקאפ על פנים עם פצעי אקנה (: עכשיו צריך לטפל באמת...! אני מאבחנת באופן מדויק מהי הסיבה לחוסר האיזון ולסימפטומים השונים ועל פי האבחון אני מתאימה טיפול: דיקור פורמולה הומוטוקסיקולוגית תזונה המלצות לאורח חיים ועוד כמו כן משלבת שיטות מתחום הגופנפש: אייפק, ביואורגונומי ועוד. כי לעיתים רבות מצבי מתח, מצבים רגשיים שונים וכו', גם משפיעים על המחזור. אשמח לסייע לך לשוב לבריאות ולאיזון M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית איטנגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית