אי תנועתיות זרע וטיפולים אפשריים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/03/2015 | 12:53 | מאת: נילי

שלום, אישי ואני מנסים להיכנס להריון אך ללא הצלחה. שנינו בני 34, והואמושתל כליה מגיל ילדות (11 בערך). בבדיקות שערכנו, גילינו כי תאי הזרע שלו לא נעים. פרט לכך - אין בהם שום בעיה. האם ישנו טיפול אלטרנטיבי שיכול לסייע לנו? תודה

שלום נילי אפשר לטפל באמצעות דיקור + צמחים + תוספים + תזונה ולשפר את תנועתיות תאי הזרע. בד"כ מומלץ לטפל בשני בני הזוג. גם אם "לכאורה" הכל תקין אצלך - מומלץ לפנות למטפל שיאבחן, יאזן ויחזק. הסינים וגם גישות אחרות ברפואה משלימה - ממליצים מספר חודשים לפני שמתכננים הריון לפנות לטיפול על מנת להכין את הגוף של שני בני הזוג להריון תקין ובריא. אשמח לסייע לכם חג שמח M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופירות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית