בתחילת הדרך

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

27/03/2015 | 10:50 | מאת: פוליציסטית

שלום מיכל התחלתי טיפול בדיקור בהמלצת רופא הנשים . בהגדרה אני פוליציסטית עם ווסת כל 42-45 יום. המדקר אמר לי לא לקחת חוץ מוויטמינים כלום והרופא המליץ לי על אסטרופם. מה לדעתך זה מפריע לטיפול? האם כדאי?

שלום לך אני מטפלת הרבה בשחלות פוליציסטיות, זוהי תופעה מאוד מאוד שכיחה בעולם המערבי - עקב הרגלי תזונה, ואורח חיים (למשל מוצרי חלב, גלולות למניעת הריון ועוד). בטיפול שלי אני משלבת - הומוטוקסיקולוגיה, צמחים, תזונה מדוייקת , דיקור ועבודה אנרגטית. לא הייתי מוותרת על טיפול בתוספים מדוייקים (לאו דווקא האסטרופם - אלא מוצרים טבעיים). התוספים מאיצים את הריפוי ומשפרים תוצאות. בהצלחה בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית