כאבים בשחלה או בחצוצרה הימנית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/03/2015 | 12:39 | מאת: אורלי

שלום טרם נבדקתי ואני מניחה שאני אמור לעבור אולטרה סאונד, אבל יש לי ממש כאבים בשחלה או בחצוצרה עד כדי כך שכואב מאוד להרים את הרגל הימנית. יקחו יומיים שלושה עד שאגיע לבדיקה, או לגניקולוגית. האם אפשר לקבל סברות מנין זה נובע? או להפנות אותי למקורות בהם אוכל לעיין? בתודה מראש אורלי

שלום אורלי חובה לעבור בדיקה. תמיד ניתן לפנות למרכז לבריאות האשה של אחת מקופות החולים ולבקש בדיקה מיידית . יתכן מצב של תסביב שחלתי / ציסטה וכו'. אבל חובה לבדוק. רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

19/01/2018 | 11:38 | מאת: שני

שלום, לאחר הריון חות רחמי ומאז כאבים בבטן תחתונה בצד ימין הייתי אצל המון רופאי נשים שעשו לי אולטראסאונד ובדיקה וגנילית ונאמר שהכל תקין.. הכאב הןא תמידי שבא והולך ובמיוחד מורגש בזמן מחזור.. האם לדעתך זה בעיה נשית האם אולטראסאונד ובדיקה אמורה להספיק? או שצריך לעשות עוד בדיקות מקיפות?

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית