גניקולוגיה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/12/2014 | 18:28 | מאת: יחי

שלום מיכל , מזה כמה שנים שיש לי קנדידה,(אני כמובן לא הבנתי למה יש את ההפרשות והצריבה סבל מתמשך )ניסיתי אנטיביוטיקה,פרוביוטיקה , רק לאחר תקופה ארוכה הבנתי שזה משהן עמוק יותר שצריך לטפל בקנדידה ,פטריית שמר מהשורש. האם זה יכול להחזיק מעמד תקופה ארוכה לא יהיו תופעות הנל? מה ניחשב להפרשה תיקנית? למה אין מודעות גבווה יותר לטיפול כזה שיכול לעזור להרבה נשים? תודה ויום טוב.

שלום יחי הסינים מתייחסים לקנדידה כאל מצב של : קור ולחות . הנטורופתים מתיחסים למצב זה כאל: "קנדידה". הקנדידה היא פטרית שמר. חשוב מאוד לטפל בה באופן רב מימדי - תזונה, תוספים מתאימים, אורח חיים. כמה זמן יחזיק הטיפול תלוי בך ובאורח חייך: מצבי מתח שימוש בגלולות תזונה שאינה מתאימה (עתירת פחמימות, סוכרים) כל אלו מגבירים את נוכחותה של הקנדידה. אצל כל אדם הקנדידה קיימת אבל רק אצל חלק מן האנשים היא משמעותית ומטרידה. הפרשות תקינות - בד"כ מדובר על הפרשות שקופות לאורך החודש, סביב הביוץ ולקראת המחזור ההפרשות משמעותיות יותר ולעיתים מעט יותר סמיכות. טיפול יעיל בקנדידה מתבסס על תזונה מאוד מדוייקת + צמחים. אני משלבת גם דיקור על מנת לחזק את מערכת החיסון של הגוף, ואת הכבד. כמובן שחשוב מאוד להקפיד על הטיפול. כדאי וחשוב לטפל מכיוון שקנדידה מאוד פוגעת באיכות החיים ובבריאות. גורמת לעייפות, חולשת מערכת חיסונית, פגיעה בתפקודים שונים, כפי שתארת צריבות, כאבי בטן, כאבי ראש , דלקות ועוד. רפואה שלמה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית