מחזור קצר ודליל

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/12/2014 | 08:05 | מאת: טלי לשם

היי מיכל רציתי לדעת המחזור שלי מאוד מאוד חלש ביום הרטשון יש יחסית הרבה רןאה רק בניגןב פחות על התחבושת וביום השני שלישי עןד קצת וזהו! האם תקין? אני בת 33 רןוקה לא עברתי הריונות עובי רירית תקינה לגמרי לפני מחזור 10 ממ כך שלדעתי צריך להיות דימום דימום לא? תודה

שלום לך טלי אני מבינה שאין כאבים או אי נוחות כלשהי. ואת מספרת שהרירית בעובי תקין. מכיוון שאת מוטרדת מציעה לפנות לרופא רק לצורך בדיקה ולהיות בטוחה. הרבה בריאות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית