עזרה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/10/2014 | 23:43 | מאת: חיפאית

שלום מחזור אחרון ב 27/9 תשעה ימים אחרי ביוץ המחזור הקדים או שיכול להיות שיש דימום כמו של מחזור של השתרשות? תודה

שלום לך חיפאית בשלב זה לא ניתן לדעת בוודאות , האפשרויות הן: א. דימום השתרשות ב. הכתמה (דימום קל) עקב חוסר פרוגסטרון ג. מחזור מקדים. האם בעבר כבר הקדים הדימום? האם את מבצעת מעקב חום? ממתי התחלת לעקוב אחרי הביוץ? מעקבים סדירים לאורך מספר חודשים מאפשרים לקבל תמונה ברורה יותר. בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית