חום השחר בימים שלפני הביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/09/2014 | 07:13 | מאת: שלי

לגבי הימים שלפני הביוץ, לא יממה לפני, אלא 3-4 ימים לפני שהם גם ימים פוריים. האם בהם צפויה עליה בחום השחר בשיעור דומה ליממת הביוץ? או בכלל לא?

שלום שלי עלית חום השחר אמורה לעלות עם הביוץ ולא לפניו. למעשה - אצל חלק מן הנשים ממש ביממה לפני עלית החום, מופיעה תחילה ירידה בחום ורק לאחריה העליה. M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גוף- נפש - רוח WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית