כאבי מחזור חמורים ומיגרנה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

09/09/2014 | 01:31 | מאת: ליאת

שלום מיכל אני בת 22 סובלת מכאבי מחזור מאוד קשים עד כדי השבתה. וכן מיגרנה שמתחילה שבוע לפני הווסת ומשתחררת רק עם תחילת הדימום. אלא אם כן אני לוקחת כדור חזק. מה ניתן לעשות. ברור לי שהכדורים אינם פתרון ואני ממש חייבת פתרון. תודה

שלום ליאת מבחינה מערבית ברור שיש כאן חוסר איזון הורמונלי. בהתיחסות הוליסטית יותר ניתן לומר שישנו חוסר איזון בריאותי כללי ואחד הביטויים הבולטים שלו הינו בהקשר למחזור הווסת שלך. מחזור הווסת הנשי הינו אחד ה"חלונות" לבריאות האשה. חלון זה מאפשר לקבל מידע רב על בריאותה הכללית. כאבי מחזור - יכולים להיות ביטוי לסינדרומים שונים ברפואה הסינית: תקיעות צ'י / דם אולי גם ביטוי לחוסר דם וכו'. אבחנה וטיפול מדוייקים יכולים כמובן להעשות רק אצל מטפל. מציעה לך לפנות למטפל שהתמחה בטיפול בנשים. חשוב מאוד לשלב גם את הפן הרגשי - נפשי שיש לו משמעות רבה באבחנה ובטיפול. אבחנה וטיפול מדוייקים ישפרו את בריאותך ואיכות חייך מקצה לקצה. אשמח לסייע לך M.A. DIP מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גוף- נפש - רוח התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית