חום השחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

20/08/2014 | 00:37 | מאת: שירה

היי בת 34 מנסה להרות כבר תקופה כרגע 10 ימים אחרי הזרעה ראשונה מחזור טבעי בדכ חום השחר לאחר הביוץ 36.9 אפילו 37 היום חלה ירידה בחום 36.5 לפי מה שקראתי זה אומר שהווסת עתיד להגיע ביום יומיים הקרובים לפי בדיקת הדם ביום ההזרעה בייצתי האם זה לא מוקדם מדי לירידה בחום השחר?

שלום שירה עם עובדות לא ניתן להתווכח. חום השחר ירד... יתכן ויש לך חוסר פרוגסטרון - אי ספיקה של גופיף צהוב. ניתן לבקש מן הרופא פרוגסטרון לפעם הבאה. אבל, ממליצה לך לשלב טיפול ברפואה סינית אינטגרטיבית - צמחים , דיקור והתיחסות לגוף - נפש. טיפול כזה יכול מאוד לשפר את התוצאות. יתכן ואפילו לא יהיה צורך בטיפול הורמונלי. בטיפולים אצלי במרפאה אני מאבחנת מהי בעית השורש של המטופלת ועל פי האבחון מתאימה לה טיפול מדויק. אשמח לסייע לך בשורות טובות בהצלחה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גוף - נפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית