הזעות יתר תוך כדי דיקור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

14/07/2014 | 00:56 | מאת: רחל

טיפלתי בדיקור במחזור שהיה מגיע עם כאבי ראש לפני מחזור לאחר תוך כדי טיפול היה לי הזעות יתר בפיתאומיות כיום לאחר טיפןל ההזעות מתגברות מה הסיבה והאם השחלות שלי מתפקדות אודה לך מאוד

שלום רחל אין לי שום נתונים לגביך (מלבד שמך...(: ) כך שאני לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה להזעות. האם מדובר בסטגנציה שמייצרת חום? חולשת כליות חום פנימי? אם כן , חום פנימי על איזה רקע? כמובן שאיני יכולה לדעת האם השחלות שלך מתפקדות. בדיקת תפקוד שחלתית - ניתן לערוך בדיקה הורמונלית ביום 2-5 לדימום הווסתי. רפואה שלמה שלום ובטחון לנו האזרחים ולכל חיילי צה"ל M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית