שבר בכתף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/07/2014 | 03:56 | מאת: ירדן

שלום רב, שמי ירדן ולפני כ3 שנים נשברה לי עצם הבריח (קלביקולה) בכתף. עד היום , השבר לא התאחה ניסיתי להשתמש הכדורים העשויים מצמחים וזה לא עזר לי בכלל . האם יש פיתרון לאיחוי שבר דרך טבעית ולא דרך ניתוח עם פלטינות וברזלים ? במידה ויש , אשמח לעבור כל טיפול שיידרש. שאלה נוספת ולא קשורה , האם יש קרם שנועד להגדיל את החזה ? במידה ויש , מה שמו והאם צריך להשתמש בו באופן קבוע ? תודה ירדן

שלום ירדן לגבי השבר בכתף מציעה לפנות לטיפול בדיקור אצל מטפל שתקבלי עליו המלצות ממישהו שכבר ניסה. מנסיוני שילוב של דיקור מדויק ונכון לצד תוספים וגם עבודת גופנפש - בהקשר להתיחסות לסיבות ולטראומות שהיו באותה תקופה יכולה לעשות ממש ריפוי. אני תמיד משלבת לצד הדיקור כלים מתחום הגופנפש , המטופלי הותיקים שלי כבר יודעים שריפוי אמיתי קשור גם לאיתור קונפליקטים רגשיים. יתכן שזה מה שחוסם אותך. לכן ממליצה לפנות למטפל שמשלב התיחסות גופנפש בטיפול. למשל שילוב של אייפק, תטא הילינג, פרחי באך ועוד. לגבי קרם להגדלת החזה- נסי בבית מרקחת ראשונים באחוזת ראשונים , בזמנו היה מוצר כזה שהם שיווקו. נסי. בהצלחה רפואה שלמה מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית