לא מצליחה להכנס להריון כבר שנה - בת 30

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

09/06/2014 | 22:28 | מאת: דניאל

שלום בעלי ואני בריאים. לפני כשנה הפסקתי לקחת גלולות מתוך כוונה להכנס להריון. מנסים כל חודש. אני עוקבת גם אחר חום שחר. במעקבים שלי חום השחר לא תמיד יציב. הביוץ גם לא כל כך ברור. הדבר גורם לי למתח רב ולחרדה שאולי בכלל לא אצליח להכנס להריון. לא מעוניינת לקבל הורמונים. מה ניתן לעשות? האם יתכן פתרון טבעי? האם פשוט לחכות? עד מתי? תודה

שלום דניאל ממליצה לך לפנות לרופא לעשות בדיקות הורמונליות (ביום 2-3 למחזור- בקשי הפניה מרופא) וכן בדיקות נוספות שהוא ימליץ. במקביל כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בגינקולוגיה ולהתחיל טיפול להסדרת מחזור וביוץ המטפל יאבחן את מצבך ואת הסיבות לחוסר האיזון בכלים של הרפואה הסינית ויתאים טיפול מתאים. יצא לי לטפל כבר במאות מטופלות שהגיעו ללא סיבה ברורה לעיכוב בכניסה להריון, לאחר אבחנה מדויקת והתאמת טיפול: צמחים / או הומוטוקסיקולוגיה, לצד דיקור, תזונה וטיפול גופנפש הן הצליחו להרות באופן טבעי. אשמח לסייע לך בהצלחה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית