מה כדאי לאכול כדי להכנס להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/05/2014 | 19:01 | מאת: חן

שלום מיכל אני בת 32. הפסקתי גלולות לפני חצי שנה. רוצה להרות. היומיום שלי מאוד עמוס וכתוצאה מכך התזונה שלי מאוד לא מסודרת ונראה לי שגם לא מאוזנת. האם יש המלצות מסויימות לתזונה מתאימה לכניסה להריון? האם יש מזונות בעייתיים במיוחד? האם יש לך המלצות ספציפיות. איזו "עצת זהב" - שיכולה ממש לחולל ניסים בהקשר לתזונה ופוריות? אשמח לתובנות בנושא. תודה

שלום חן מצרפת עבורך קישור ובו מאמר שלי שיתן לך מידע מדויק וקל לביצוע. בהצלחה !!! http://www.healthyu.co.il/nutrition-for-fertility בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גוף - נפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית