האם יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/04/2014 | 20:12 | מאת: מיכאל

עד כמה שהשאלה תשמע מוזר אני ממש מודאג מהעניין ומקווה לקבל מענה, אני בן 16 ואחותי בת 18, אוננתי במקלחת ואני לא חושב ששטפתי את כל הזרע ואחותי נכנס להתקלח מיד אחרי, האם יש איזשהו סיכוי שהיא תכנס להריון? והאם באופן דומה יש סיכוי להריון אם אוננתי בשירותים ומישהי מבני משפחתי נכנסה מיד אחרי? המון תודה

שלום מיכאל הסיכוי להריון בתנאים אלו הוא אפסי. על מנת שתתרחש הפריה אחותך אמורה להיות בזמן ביוץ וכן הזרע אמור להגיע לחצוצרה בגופה של אחותך...שם אמור להתרחש המפגש שבין הזרע והביצית על מנת שיתרחש הריון. אתה יכול להיות רגוע הרבה בריאות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית