סימנים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

23/03/2014 | 09:41 | מאת: דור

השבוע ביום שלישי בייצתי ( עקבתי אחר הסימנים ובוודאות הרגשתי גם) קיימנו ע"פ הספר . העניין המוזר שיומיים אחריי הביוץ, המשיכו ההפרשות השקופות שמעידות על ביוץ כשבדרך כלל יש לי את זה יום גג. והפטמות הפכו פתאום לרגישות מאוד , רגישות אובר.. בכל מגע הכי קטן לעברן חשתי באי נוחות וכשהסתכלי מקרוב יכולתי להבחין בנוזל מועט ולבן שיוצא מהפטמה . יש לציין כי מעולם לא כאבו לי הפטמות האם מעיד על הריון שכבר נקלט? האם הגיוני שאחוש כל כך מהר? שאלה נוספת מתי מתרחשת השרשה? האם יום יומיים לאחר הביוץ או שבוע?

שלום דור ההשתרשות מתרחשת לאחר כ 6 - 7 ימים. בהצלחה M.A DIP AC. מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית