חום שחר יורד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

19/03/2014 | 13:11 | מאת: אלמונית

היי, במידה וחום השחר יורד משמעותית האם יש עוד סיכוי להריון? או שלוותר ולחכות לווסת? תודה

שלום חום שחר שירד משמעותית מצביע על כך שהדימום הוסתי עומד להגיע. לעומת זאת, כאשר יש הפריה והשתרשות תקינה חום השחר BBT = BODY BASAL TEMPRETURE יוותר גבוה בכ 1/2 מעלה מעל חום השחר התקין שהיה עד לביוץ. בכל מקרה כאשר חפצים בהריון כדאי מאוד לשלב טיפול ברפואה סינית אצל מטפל שהתמחה בתחום הגינקולוגיה והפוריות . המטפל יאבחן מהו המצב הבריאותי פיזי- רגשי. מה דורש איזון. באמצעות טיפול של דיקור , צמחים, לעיתים גם המלצות תזונה וכמובן מומלץ גם לשלב התייחסות רגשית - ניתן יהיה לשפר מאוד את פוטנציאל הפוריות. מנסיוני רב השנים בטיפול בבעיות פוריות אני יכולה להעיד כי פנו אלי נשים וזוגות שניסו להרות זמן רב ללא תוצאות , חלק גדול מהם הגיע גם לאחר נסיונות כושלים, ומתסכלים בטיפולי פוריות מערביים (הזרעות, הפריות) - באמצעות אבחון מדויק וטיפול מתאים למה שעלה באבחון הצלחתי לסייע לרבים מהם להשיג את התוצאה הכל כך מיוחלת - הריון ותינוק (: אשמח לסייע לך בשורות טובות M.A. DIP AC. מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית