דיקור IVF

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

04/05/2008 | 22:34 | מאת: נטע

שלום ד"ר אני נמצאת בטיפולי IVF עקב בעית זרע של בעלי. עברתי טיפול1 שלא הצליח. נקראת טיפול שני עם החזרת עוברים מוקפאים התגלה שרירית שלי לא התעבה מסםיק דם עם הורמונים (הגיעה רק ל6 מ"מ) וד"ר המליץ לי לא להחזיר אותם וקודם לטפל ברירית באמצעות טיפול "פיפל" -זה מה שאני עושה החודש. בנוסף הלכתי דרך קופת חולים לדיקור סיני.בהחחלה חשבתי שזה רק בשביל לתמוך ברחם בהחזרת עוברים אבל כרגע יש בעיה נוספת. מה את חושבת לגבי סיכוי של דיקור לעזור לי ? מתי אני יכולה לדעת שדיקור באמת עוזר ? וגם איך אני יכולה לדעת שמטפל שלי באמת מוסמך (כמו שאמרו לי בקופת חלים) ועושה כל דבר אפשרי בבעיה שלי?

שלום נטע לרפואה הסינית כלים מצויינים שיכולים להשפיע על עובי רירית הרחם. הטיפול הטוב ביותר מבוסס על מתן פורמולות צמחים + דיקור. דיקור בלבד לא תמיד מספיק. לגבי המטפל שלך בקופ"ח את יכולה לשאול את המטפל האם למד/ התמחה בבעיות נשים בתכנית מיוחדת וכשהולכים למטפל פרטי פעמים רבות ניתן אף לראות תעודות. בהצלחה מיכל שלזינגר

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית