הפלות חוזרות ללא סיבה ידועה - דיקור?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

29/12/2013 | 00:07 | מאת: דנית

שלום מיכל אני בת 34. אין לי ילדים. מנסה להרות כבר שנתיים. נכנסת להריון בקלות אך תמיד יש הפלה טבעית בהמשך. ההפלות התרחשו עד עכשיו בין השבוע ה 10 ל - 12. היה הריון אחד שנמשך עד שבוע 24. לא נמצאה הסיבה. הרופאים המליצו על זריקות לדילול דם - קלקסאן. למרות שלא היתה התוויה ברורה. אבל זה לא עזר. אני ממש נואשת. האם דיקור או אולי צמחים סיניים או משהו אחר שאת מכירה יכול לעזור? אשמח לתשובתך. תודה

שלום דנית צר לי לשמוע. יש לי נסיון רב בטיפול בהפלות חוזרות. טיפלתי במקרים רבים של הפלות חוזרות, ואכן במקרים רבים אין כל אבחנה מערבית לסיבה המדוייקת. אני בוחנת את המצב על פי שיטות האבחון שלי- רפואה סינית, אנתרופוסופיה ועוד. על פי האבחון אני מתאימה טיפול מתאים: דיקור, אם יש צורך אז צמחים / הומוטוקסיקולוגיה. במקרים רבים הסיבה היתה רגשית ואז כמובן הדגש הטיפולי לצד הטיפול בדיקור היה על התיחסות לפן הזה. יכולה להעיד בשמחה כי נשים רבות זכו ללדת תינוקות בריאים אחרי טיפול שכזה אשמח לסייע לך בשורות טובות M.A. DIP ACU. מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית