מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

20/12/2013 | 10:22 | מאת: אורלי

אנחנו זוג דתיים אני בת 24 ומאז שהתחיל לי מחזור בחיי אף פעם היה סדיר וזה תורשתי מהמשפחה.ומאוד מפריע לי כי אין לי זמן הרחקה מבעלי מה שנקרא ביהדות נידה ואני רוצה לסדר ואסור לי לקחת גלולות על פי רופאים.האם יש משהו טבעי שיכול לעזור כמו מסטיק תימני או נשית או רדואלף?תודה

שלום אורלי גלולות הורמונליות עלולות להיות מסוכנות לנשים רבות, לצערי לא תמיד האשה מודעת לכך מראש. לעיתים אף נשים שאינן מוגדרות בקבוצת סיכון נוטלות גלולות ולאחר הפסקת הנטילה שלהן הן אינן מצליחות לחוות שוב מחזוריות תקינה. אני מסייעת לנשים להסדיר את מחזור הווסת באמצעות שילוב של דיקור + צמחים + עבודת גופנפש + הנחיות תזונה. אשמח לסייע לך רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, תטא הילינג, הומוטוקסיקולוגיה, אייפק, NLP, דמיון מודרך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית