חיסון שפעת בהריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/12/2013 | 17:43 | מאת: טלי

שלום, אשמח להמלצה האם להתחסן נגד שפעת. אני בשבוע 15. מעולם לא התחסנתי בעבר כי, אך נאמר לי שהידבקות יכולה לסכן את העובר. אודה ואשמח לחווד תודה

שלום טלי איני יכולה לסייע לך בהתלבטויותייך. כפי שבוודאי נוכחת משרד הבריאות בהשפעת לוביסטים נלהבים ולוחצים מטעם חברות התרופות, מאוד מקדם את הרעיון של חיסונים כמעט לכל קבוצה באוכלוסיה, תוך זריעת אימה ופחד . ממליצה לך לחקור את התחום ביסודיות - קראי מאמרים איכותיים, חפשי הרצאות מצוינות ביוטיוב. ישנן הרצאות רבות של רופאים קונבנציונליים שאינם נכנעים לזרם... וכמובן שתחליטי בעבור עצמך כיצד ראוי לפעול. אבל הכי חשוב שלא תכנעי למנגנון ההפחדה וקחי בחשבון שההמלצה להתחסן בחיסון כנגד שפעת הוא "טרנד" של השנים האחרונות. המשך הריון בריא וקל M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526 דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, תטא הילינג, NLP, דמיון מודרך

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית