מיגרנות חמורות - האם רפואה סינית - דיקור -תועיל?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/06/2013 | 23:29 | מאת: נטע

שלום אני בת 24. סובלת מגיל 14 ממיגרנות חמורות ביותר שהולכות ומחמירות עם השנים. נוטלת משככי כאבים אבל הם כבר לא כך כך מועילים. אמי טוענת שאני צריכה להתמודד עם הלחצים בחיי כי אחרת לא אצליח להפטר מן הכאב. אני לא מוכנה ללכת לפסיכולוג, פניתי בעבר ואני לא רואה כיצד זה יכול להועיל למיגרנות. האם רפואה סינית יכולה להועיל? דיקור? או משהו אחר? תודה נטע

שלום נטע אפשר בהחלט לטפל בבעיה זו בכלים של הרפואה הסינית. אין ספק שחשוב ביותר לשלב התיחסות פיזית ורגשית. מנסיוני פתרון אמיתי ומלא לבעיות חייב לשלב את שני התחומים הללו ולכן אני מקפידה על כך תמיד במרפאה שלי. כאשר פונה אלי מטופל הסובל ממיגרנות אני כמובן מאבחנת מהו שורש הבעיה ועל פי סיבת השורש מתאימה לו טיפול מדויק לבעיתו. בד"כ הטיפול משלב- דיקור, הנחיות תזונה, אייפק ופרחי באך (ואם יש צורך אז כלים נוספים מתחום הגוף-נפש). טיפולים תרופתיים דוגמת אלו שאת משתמשת בהם היום אינם מסייעים בפתרון הבעיה ובעצם ככל שמתמידים בנטילת משככי כאבים יש ליטול מהם כמות הולכת וגדלה וכבר נתקלתי במצבים שבהם טיפולים נגד כאבים כבר לא עזרו יותר. חשוב מאוד לטפל בבעיה טיפול יסודי שעונה לשורש הבעיה. אשמח לסייע לך M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, NLP , דמיון מודרך, אייפ התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית