fSH גבוה ודיקור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

17/06/2013 | 09:47 | מאת: מיכל

היי 3 חודשים מהפסקת גלולות, בחודשיים האחרונים מטופלת פעם בשבועיים בדיקור סיני שהתחיל לא עקב בעיה אלא רצון לאזן את הגוף אחרי הגלולות, בינתיים התגלה כעת FSH גבוה, האם להמשיך כרגיל ? האם עש מקום לעבור לטיפול פעם בשבוע ? האם כל מדקר יודע לטפל בבעיה זו , ? תודה

שלום מיכל כמובן שבבעיה כזו חשוב מאוד לטפל אצל מטפל שהתמחה בגינקולוגיה ודיקור. כמובן שרצוי ויעיל יותר במקרה כזה לקבל טיפול אחת לשבוע. לא כדאי להסתפק בדיקור, חיוני להוסיף צמחים לטיפול . הצמחים והדיקור במשולב יכולים לסייע בהורדת רמת FSH. בשורות טובות M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרבטיבית דיקור, אייפק, NLP והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית