דימום חלש

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

17/05/2013 | 16:57 | מאת: יעלה

היי מיכל יש לי שאלה הדימום שלי מאוד חלש נמשך גג 3-4 ימים כאשר אני רואה המון דימום בניגוב עצמו ועל התחתונית ממש ממש טיפה! אני סובלת משחלות פוליציסטיות נראה לי שזה מצב לא תקין אני בת 32 ולפני שנים טרום הגלולות המחזורים שלי היו קשים וארוכים מה דעתך?

שלום יעלה את מתארת מצב של דימום מועט. אצל נשים רבות לאחר הפסקת נטילת גלולות מופיע שיבוש במחזור. אצל חלק מן הנשים היה שיבוש לפני והפסקתן כמובן מחזיר את המצב לקדמותו שהרי הגלולות אינן מסדירות את המחזור באמת אלא רק מבטלות את המחזוריות הטבעית של הגוף ומונעות ביוץ. אצל חלק אחר מן הנשים היו מחזורים תקינים לגמרי ונטילת הגלולות משבשת את המצב. ממליצה מאוד לפנות לטיפול אצל מטפל ברפואה סינית שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות וזאת על מנת להסדיר את מחזור הווסת שלך שבין השאר מתבטא בזרימה מספקת של דם. כמות הדם כמובן קשורה גם לעובי הרירית. רפואה שלמה חזרת המצב הלא מאוזן מבחינה הורמונלית יכולה להיות תלויה גם בתזונה ומשקל. למשל נשים שיש להן נטיה לשחלות פוליציסטיות ומעלות אפילו 4 ק"ג מיותרים, המחזורים עשויים שוב לחזור ולהשתבש. גם תזונה עתירת סוכר ומוצרי חלב בהחלט יכולה להחזיר את המצב לקדמותו. מנסיוני, כאשר המטופלת ממשיכה להקפיד על אורח חיים נכון מבחינה תזונתית ומשקל- המצב ההורמונלי ממשיך להיות תקין והביוצים סדירים וכך בהתאמה גם המחזורים. כאשר המצב אינו יציב כדאי מאוד להמשיך טיפול מבחינת דיקור וצמחים. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית