כאבים ב- sacro-illiac

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/05/2013 | 12:55 | מאת: שירה

שלום, אני בחודש שביעי להריון (שלישי) וכמו בהריון הקודם, גם בהריון הזה יש לי כאבים באזור הsacro-illiac בעיקר לאחר הליכה ממושכת, אבל לא רק. הכאב הוא גם בתזוזה מצד לצד בלילה וכל שכיבה על הגב מלווה בכאבים עזים. בנוסף יש לי התחלה של סימפיזיוליזיס, אבל זה דווקא לא משהו שגורם לי (כרגע) לכאבים. שאלתי היא, האם ניתן לטפל בסימפטומים אלו ע"י הרפואה הסינית (סימפיזיוליזיס אני יודעת שמטופל בהצלחה ברפואה הסינית אבל אני לא יודעת לגבי כאבים ב- sacro-illiac). תודה!

שלום שירי טיפול בדיקור הוא מאוד יעיל לכל סוגי הכאבים האורתופדיים וכאבים בכלל. יש לי נסיון טיפולי מצוין בטיפול בכאבי SACRO ILIAC וכן סימפיזיוליזיס פוביס. מאוד כדאי לפנות לטיפול על מנת לא להמשיך ולסבול וכמובן שלא להגיע במצב זה של כאב ללידה. אם תגיעי במצב כזה ללידה הדבר עלול לגרום להחלטה על לידה בניתוח קיסרי וכמובן שעדיף להמנע מכך. המשך הריון בריא וקל חזרת המצב הלא מאוזן מבחינה הורמונלית יכולה להיות תלויה גם בתזונה ומשקל. למשל נשים שיש להן נטיה לשחלות פוליציסטיות ומעלות אפילו 4 ק"ג מיותרים, המחזורים עשויים שוב לחזור ולהשתבש. גם תזונה עתירת סוכר ומוצרי חלב בהחלט יכולה להחזיר את המצב לקדמותו. מנסיוני, כאשר המטופלת ממשיכה להקפיד על אורח חיים נכון מבחינה תזונתית ומשקל- המצב ההורמונלי ממשיך להיות תקין והביוצים סדירים וכך בהתאמה גם המחזורים. כאשר המצב אינו יציב כדאי מאוד להמשיך טיפול מבחינת דיקור וצמחים. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

19/05/2013 | 09:58 | מאת: שירה

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית