נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

11/02/2013 | 16:33 | מאת: ריטה

שלום רב, אני בת 28 וקיבלתי היום מגניקולוג גלולות Harmonet. בין גילאים 19-24 לקחתי גלולות "יסמין" והפסקתי אותן בגלל תופאות לוואי כמו: לחץ דם גבוה, בחילות, עייפות יתר וכו'. כמו כן, לקח לי משהו כמו שנה עד שהמחזור שלי התאזן עד 32-34 ימים. שאלה 1: האם אני צריכה לשים יתר תשומת לב עם גלולות החדשות, לאחר הפסקה של 4 שנים. שאלה 2: איני מקבלת מחזור כדימום מהיום הראשון. ז"א יש לי יומיים הפרשות (בצבע חום, כמו בסוף המחזור) ואחרי זה מתחיל דימום רגיל. באיזה יום עלי להתחיל ליטול גלולה ראשונה? תודה רבה!!!

שלום לך ריטה זהו פורום העוסק בטיפולים ברפואה סינית לבעיות בתחום הגינקולוגיה והפוריות. על מנת לקלב תשובה לשאלתך בנושא גלולות פני לפורום אמצעי מניעה. בהצלחה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דגש גוף - נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית