לקיחת מינוצין ופוריות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/01/2013 | 22:20 | מאת: עדי

מבקשת עזרתכם קיבלתי היום כדורי מינוצין.וכולי דאגה הפחידו אותי שמא פוגע בהריון בפוריות אם ארצה להכנס להריון אני רווקה ומן הסתם פוריות ורצון ללדת חלק חשוב מחיי כל בחורה אנא לתשובת גניקולוג אודה

שלום לך מדוע קיבלת מינוצין? האם את מתכוונת לאנטיביוטיקה מינוצין? לאקנה? סימפטום אחר? את המינוצין אין לקחת בזמן הריון, עקב פגיעה בצבען של שיני העובר. אבל אין מידע לגבי פגיעה בפוריות. מכיוון שאינך בהריון ואני מניחה שהרופא רשם לך אנטיביוטיקה כיוון שאת סובלת מזיהום חיידקי כלשהו, לא אמורה להיות בעיה. כמובן שתמיד כאשר נוטלים אנטיביוטיקה רצוי לשלב גם תוסף פרוביוטי כדי להגן על מערכת העיכול ועל הבריאות בכלל. רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דגש גוף- נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית