דיקור קוריאני סוג'וק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/11/2012 | 14:22 | מאת: מיכל

שלום מיכל, אני בפרוטוקול ארוך ובמקביל מטופלת בפרחי באך, לוקחת טנקטורת צמחים (כמילריום בעיקר) ועומדת לבצע דיקור. המטפלת הציעה דיקור קוריאני, כי להערכתה ההשפעה שלו מהירה יותר (עדיין לא ביצעתי דיקור, ואני כבר בשלב הסטימולציה של הפרוטוקול). מה דעתך על זה? עדיף דיקור סיני או קוריאני? האם הדיקור הקוריאני ידוע כמשפיע לטובה על קליטה והשתרשות?

שלום מיכל אני אישית לא מטפלת בפרוטוקולים מלאים של דיקור קוריאני אלא רק בנקודות ספציפיות ואכן יש נקודות שגם אני משתמשת בהן בליווי פרוטוקולים של פוריות. בחרת ללכת למטפלת כי את הרי סומכת עליה. נסיונה המקצועי והידע שלה באים לידי ביטוי בטיפול. אם זוהי דעתה ואת הרי סומכת עליה- אז קבלי זאת. בטיפול ישנן דרכים רבות ואפשרויות מגוונות וכולן למטרה טובה ! שיהיה בהצלחה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות גופנפש דיקור, צמחים, הומוטוקסיקולוגיה, NLP, דמיון מודרך, IPEC

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית