שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

28/09/2012 | 09:55 | מאת: שרון

היי מיכל, רציתי לדעת האם ייתכן מצב שאחרי שמחזור הסתדר אחרי תקופה מאוד מאוד ארוכה שלא היה עקב שחלות פוליציסטיות והפסקת גלולות המחזור שוב יחזור להשתבש? 5 חודשים אני מקבלת והחודש אין לי שום תופעות עמו שיש בדרך כלל לפני: כאב בחזה נפיחות ותיאבון מוגבר.. אני חוששת מאוד כי המצב יחזור לקדמותו. תודנ

שלום לך נעמה אין לך שום סיבה לחשוש. בחלק גדול מן המקרים לאחר טיפול בשחלות פוליציסטיות באמצעים של צמחים ודיקור הנשים חוזרות לבייץ באופן תקין לגמרי. וגם אם תהיה בעיה... אין שום בעיה לטפל בכך שוב... תהני מכך שכעת (וסיכוי טוב שגם בהמשך...) יש לך מחזורים תקינים וסדירים. רפואה שלמה M.A. DIP ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות דגש גוף נפש WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית