כניסה להריון לאחת נטילת פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

14/09/2012 | 07:28 | מאת: מיה

שלום,, הרופא שלי נתן לי פרימולוט נור על מנת להסדיר את המחזור לפני הכניסה להריון. נטלתי את הכדורים במשך 10 ימים וסיימתי לקחת אותם לפני כשבועיים. אתמול, משלא קיבלתי עדיין מחזור עשיתי בדיקת הריון וגיליתי שאני בהריון. מדד 5000 האם יכול להיות נזק לעובר מכך שנכנסתי להריון מיד לאחר נטילת הכדורים??? תודה וחג שמח

שלום מיה מזל - טוב !! לשאלתך: הפורום שאני מנהלת עוסק בגינקולוגיה ופוריות בראי הרפואה הסינית. שאלות לגבי הורמונים יש להפנות לפורומים של גינקולוגים. מאחלת לך הריון בריא וקל שנה נהדרת M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית