חו"ל

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

29/07/2012 | 05:59 | מאת: סאקי

מזה שלושה חודשים אין לי מחזור(גם לא בהריון) ידועה לי על איזה כדור שמחזיר את המחזור חזרה לאחר נטילתו האם תוכלי לומר לי את השם?

שלום לך הרופא ירשום לך את הכדורים הללו שגורמים לנשירת רירית הרחם ודימום. אבל... השאלה היא מדוע לא קיבלת ווסת כל כך הרבה זמן? מתח? דיאטה? בעיה פיזית כלשהי? במקרה שיש בעיה, הגלולות יוכלו לגרום לדימום חד פעמי אבל לא להשבת המחזור על כנו. יש לטפל בסיבת השורש. טיפול ברפואה סינית אצל מטפל שהתמחה בגינקולוגיה ופוריות תסייע לך להסדיר את המחזור. רופאים מטפלים בבעיות אלו באמצעות גלולות. אבל חשוב להבין שגלולות אינן פותרות את הבעיה אלא מייצרות ווסת שאינה אמיתית וללא ביוץ. חשוב מאוד לטפל בסיבה השורשית לאמינוריאה (אל ווסת ) שאת חווה. רפואה שלמה רפואה שלמה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק, NLP והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית