אלקטרו אקופונקטורה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/01/2012 | 11:50 | מאת: שירה

האם אלקטרו אקופונקטורה כואב? איך החשמל מתחבר למחטים? האם עובי המחטים שונה באלקטרו אקופונקטורה? למשך כמה זמן מופעל המחשיר חשמלי?

שלום שירה האם אלקטרו אקופונקטורה כואב? לא אמור לכאוב. קובעים את עוצמת הזרם על פי נוחות המטופל. איך החשמל מתחבר למחטים? האם עובי המחטים שונה באלקטרו אקופונקטורה? מכשיר האלקטרו מתחבר למחטים באמצעות "תנינים" למשך כמה זמן מופעל המחשיר חשמלי? המכשיר החשמלי מופעל בד"כ למשך 30 דקות. בברכה M.A. DIP. ACU מיכל שלזינגר מטפלת מוסמכת ברפואה סינית, אייפק, NLP והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית