כאב תמידי שמוביל להרס נפשי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

29/03/2020 | 04:00 | מאת: אמלי

פעם אחרונה שניהלתי יחסי מין היה לפני כשנה וחצי מכיוון שהופיע לי כאב עז כל פעם שניסיתי לקיים יחסי מין, אז הכנסתי אצבע להרגיש אם הכל תקין.. אבל אז כשנכנסתי עד הסוף הרגשתי כאילו יש שם איזה גידול.. משהו בגודל של 4 ס"מ לפחות.. הלכתי לרופא נשים שאמר שהכל תקין.. כשחד משמעית זה לא היה.. נוסף לזה לפעמים יש לי הפרשה דמית, גרד, כאב וצריבה במתן שתן.. הפחד שלי שזה סרטן.. והייתי כבר אצל שלושה רופאים ואף אחד מהם לא נותן לי תשובות.

שלום לך יקרה מכיוון שנבדקת אצל שלושה רופאים שונים וכוחם אומרים שאין בעיה מבנית , ניתן להניח שכך הדבר. אבל גרד, הפרשות וכו... יתכן שאת סובלת מ פטריה וגינלית/ טפיל . כדאי לעשות משטח וגינלי בקשי מרופא הנשים הרבה בריאות מיכל שלזינגר פוריות נשיות ובריאות טבעית 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית