בת 37 FSH גבוה AMH נמוך

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/12/2019 | 20:43 | מאת: תמרה

שלום מיכל, אני בת 37, עשיתי בדיקות דם ביום השלישי למחזור.. FSH 34.96 עקב כך עשיתי גם AMH 0.35 האם יש משהו ברפואה הסינית שיכול לחזק את הביציות שלי? ללא בן זוג, כך שמדובר על תרומת זרע.. לא רוצה גם תרומת ביצית:( אשמח להחיות את הביציות שלי.. תודה מראש, תמרה

שלום לך רמות ה FSH מאוד גבוהות וה AMH יחסית נמוך. רמות של 0.3-0.6 ננוגרם/מ"ל מעידות על כמות ירודה של ביציות. אפשר לשפר את המצב ברמה מסויימת אבל השאלה כמה זמן זה יקח והאם תגיעי למצב של ביציות מספיק איכותיות? אפשר לנסות, אבל להגביל בזמן. הייתי נותנת 4 חודשים ובזמן הזה: צמחים, תזונה, דיקור ושילוב של שיטות גופנפש. בכל מקרה חשוב לחזק ולאזן את הגוף עם דגש על איברי הרביה. גם אם בסוף תשתמשי בתרומת ביצית חשוב שהגוף שלך יהיה בריא ומאוזן במקסימום כדי שהקליטה וההשתרשות יתרחשו. כי גם כאשר מתבצעת תרומת ביצית אין זה מבטיח הצלחה של 100% . כאשר מכינים את הגוף כפי שציינתי סיכויי ההצלחה עולים בעשרות אחוזים. אשמח לסייע מיכל שלזינגר פוריות בטבעיות 052-8728526

28/12/2019 | 18:47 | מאת: תמרה

תודה רבה מיכל

בשמחה רבה שיהיה בהצלחה יקרה אשמח לסייע בשורות טובות שנה אזרחית נפלאה ופוריה

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית