חום השחר- לא בטוחה לגבי הסיכויים להריון ו

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

23/07/2019 | 18:12 | מאת: מחכה להריון

היי, רציתי לשאול לגבי הריון. אני ביוא"ב 13 (יודעת בוודאות על תאריך ביוץ בעקבות אולטראסאונד לבדיקות דם) וחום השחר מהביוץ עד עכשיו נע בין 36.5 (מיד אחרי הביוץ) ל37.00 (היום) לפני הביוץ החום היה בסביבות 35.75- 35.99. (יום לפני הביוץ החום היה 35.75) היום מדדתי גם בצהרים והחום ירד ל36.5 (שבבוקר היה 37.00). מדדתי בבית אחר, האם זה משנה? האם יש טעם להתייחס לבדיקה של חום בצהריים או להתמקד רק בבדיקות חום של הבוקר? בנוסף חשוב לי לציין שאני עייפה מאד כבר שבוע לפחות. יש לי נפיחות בבטן (שנראית משום מה עוד יותר בערב מאשר בבוקר) מידיי פעם יש לי כאב בטן שמרגיש כמו בועות אוויר. הפיטמות נהיו כהות יותר. לגבי איחור במחזור אני לא יודעת להגיד, כי המחזור שלי לא מסודר. (בין 33-39 יום) המחזור האחרון היה 33, והפעם ידוע לי שבייצתי ביום ה-15 מקבלת הוסת. כמו כן, מתי כדאי לבדוק בבדיקה ביתית? (מפחדת לבדוק מוקדם מידיי) אשמח מאד לתשובות, תודה!

שלום לך אין משמעות לבדיקת חום שחר בצהריים. לא בכדי הבדיקה נקראת "מעקב חום שחר". אני ממליצה תמיד למטופלות שלי לחכות לפחות לשבוע איחור כדי להמנע מאכזבות. א. לערכה יש עלות, חבל. ב. לעיתים יש פשוט איחור, מסיבות שונות: מתח, שעות שינה, טיסות , מחזור שמראש אינו מסודר (כמו במקרה שלך). שיהיה בהצלחה בשורות טובות מיכל שלזינגר - פוריות בטבעיות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית